Reisplan aanvragen

Reisplan aanvragen

Wij zijn specialist in het ontwerpen van bijzondere reizen op maat. Volledig afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en mogelijkheden.
Als je je wensen met ons deelt, zullen wij contact met je opnemen om je aanvraag te bespreken. Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijk reisvoorstel. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn hier voor jou geen kosten aan verbonden.

Klik hier voor het meest recent gemaakte reisvoorstel!

Reisplan

Boeken

Vliegen!

Jij geeft jouw reiswensen door en reisopmaatje stelt voor jou een vrijblijvend reisplan op!

Zodra jouw reisplan aan al je wensen voldoet boeken wij jouw droomreis!

Ennnnn vliegen maar! Op vakantie blijven wij bereikbaar voor al jouw vragen, extra wensen en assistentie.

Wij zijn specialist in het ontwerpen van bijzondere reizen op maat. Volledig afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en mogelijkheden.
Vul onderstaand formulier en je ontvangt van ons een persoonlijk reisvoorstel. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Klik hier voor het meest recent gemaakte reisvoorstel!

Reisplan

Boeken

Vliegen!

Gegevens

Jouw reiswensen

Gegevens & reiswensen


STO Garant logoZeker op reis
De combinatie van reisdiensten die wij aanbieden, zijn pakketreizen in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Daarnaast is Reisopmaatje aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Deze garantieregeling biedt jou de bescherming dat je wordt terugbetaald en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, wordt gerepatrieerd ingeval Reisopmaatje insolvent wordt. Meer lezen!STO Garant logoZeker op reis
De combinatie van reisdiensten die wij aanbieden, zijn pakketreizen in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Reisopmaatje is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Daarnaast is Reisopmaatje aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Deze garantieregeling biedt jou de bescherming dat je wordt terugbetaald en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, wordt gerepatrieerd ingeval Reisopmaatje insolvent wordt. Lees hier meer over deze bescherming!STO Garant logoZeker op reis
Reisopmaatje is aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Lees hier meer over deze bescherming!