Reisplan aanvragen

Reisplan aanvragen

Wij zijn specialist in het ontwerpen van bijzondere reizen op maat. Volledig afgestemd op uw specifieke voorkeuren en mogelijkheden.
Als u uw wensen met ons deelt, zullen wij contact met u opnemen om uw aanvraag te bespreken. Vervolgens ontvangt u van ons een persoonlijk reisvoorstel. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn hier voor u geen kosten aan verbonden.

Reisplan

Boeken

Vliegen!

U geeft uw reiswensen door en reisopmaatje stelt voor u een vrijblijvend reisplan op!

Zodra uw reisplan aan al uw wensen voldoet boeken wij uw droomreis!

Ennnnn vliegen maar! Op vakantie blijven wij bereikbaar voor al uw vragen, extra wensen en assistentie.

Wij zijn specialist in het ontwerpen van bijzondere reizen op maat. Volledig afgestemd op uw specifieke voorkeuren en mogelijkheden.
Vul onderstaand formulier en u ontvangt van ons een persoonlijk reisvoorstel. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Reisplan

Boeken

Vliegen!

Gegevens

Jouw reiswensen

Gegevens & reiswensen


  STO Garant logoZeker op reis
  De combinatie van reisdiensten die wij aanbieden, zijn pakketreizen in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Daarnaast is Reisopmaatje aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Deze garantieregeling biedt u de bescherming dat u wordt terugbetaald en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, wordt gerepatrieerd ingeval Reisopmaatje insolvent wordt. Meer lezen!   STO Garant logoZeker op reis
   De combinatie van reisdiensten die wij aanbieden, zijn pakketreizen in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Reisopmaatje is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Daarnaast is Reisopmaatje aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Deze garantieregeling biedt u de bescherming dat u wordt terugbetaald en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, wordt gerepatrieerd ingeval Reisopmaatje insolvent wordt. Lees hier meer over deze bescherming!    STO Garant logoZeker op reis
    Reisopmaatje is aangesloten bij de garantieregeling STO Garant. Lees hier meer over deze bescherming!