Expert in zakenreizen

Reisopmaatje is een reisorganisatie, gespecialiseerd in het regelen van unieke en op maat gemaakte reizen voor haar clientèle. Onze liefde voor uitdagingen zorgt ervoor dat elke klant mag verwachten dat zijn of haar reis tot in perfectie wordt geregeld.

Ongeacht de grootte van uw bedrijf heeft Reisopmaatje altijd een oplossing. Door onze onafhankelijke en flexibele werkwijze kunnen wij een sterke klantgerichtheid bieden. Wij verkopen onze diensten niet via tussenpersonen en zijn daarmee een directe verkoper. Dit geeft u de zekerheid dat niets aan het toeval wordt overgelaten. 

Twijfel dus niet en neem contact met ons op om erachter te komen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Reisopmaatje streeft ernaar om binnen 24 uur te reageren.

  Partner worden met

  Reisopmaatje
  Reisopmaatje

  Reisopmaatje is zeer geïntresseerd in het aangaan van zakelijke relaties met deskundige reisspecialisten van over de hele wereld. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn in het regelen van originele en uitzonderlijke reizen. 

  De verkooppunten van Reisopmaatje zijn:

  •  Onze reizen zijn uniek en 100% op maat.
  •  Betrouwbare zakenpartner
  •  Wij geloven in kwalitatieve samenwerking op de lange termijn
  •  Een partner met een groot zakelijk netwerk

  Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons of wilt u meer informatie over ons bedrijf ontvangen? Neem contact met ons op! Wij kijken er naar uit met u samen te werken.